Termeni si conditii


de utilizare a websitului valcrimedical.ro

Informatiile prezentate pe acest site nu vor fi considerate drept oferta de produse sau servicii venind din partea Valcri Medical.
Numele Valcri Medical, logo-ul Valcri Medical, sunt marci inregistrate de catre Valcri Medical.
Tinand cont de faptul ca Valcri Medical ofera o gama variata de servicii medicale, cele mai multe inalt specializate, este absolut necesar sa va adresati personalului nostru pentru a obtine informatiile cele mai precise si actuale pentru orice serviciu aveti nevoie pentru dumneavoastra.
Imaginile au numai titlu de prezentare si nu genereaza obligatii contractuale. Informatiile privind utilizarea serviciilor prezentate pe acest site au un caracter general.
Precizarile particulare pentru serviciile dumneavoastra de la Valcri Medical va vor fi oferite de de noi in momentul cand va veti prezenta la noi sau va veti adresa direct noua.
Utilizatorul foloseste site-ul pe raspunderea sa.
In nici un caz Valcri Medical nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site, a informatiilor din site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.
Continutul site-ului este prezentat cu titlu informativ si nu genereaza obligatii contractuale.


Pentru programari si informatii va rugam sa ne contactati: Clinica Valcri Medical